Portál  |  STAG  |  e-mail
Náměty a připomínkySuggestions and comments

Náměty a připomínky

16-02-15 22:31:53
Michaela SOPKO
Nový systém v menze v Holici
Dobrý den,
dnes jsem byla poprvé v menze v Holici od zavedení inovací, které zde proběhly. Pochválit mohu ale pouze to, že byla přidána krájená čerstvá zelenina a prodloužení otevírací doby menzy. Výdej, kde si lidé mohou sestavit menu je ale značně nevyhovující. Během doby oběda se zde tvoří dlouhé fronty, navíc jídlo v tomto systému je pro studenty průměrně dražší než v případě minutek (v rámci nichž byl i levný studentský tip), které byly tímto zrušeny. Také chybí možnost objednání menu předem, takto se člověk dozví až na místě, co si vlastně může dát. Navíc i systém placení není zrovna ideální, protože lidé musí stát ještě další frontu. Osobně si myslím, že ideální by bylo vrácení minutek místo menu. Tímto systémem je totiž znechuceno nejen mnoho studentů, ale i zaměstnanců menzy.
17-02-15 18:36:55
Dagmar POCHYLÁ
Nový systém v menze v Holici
Skládaná jídla ve výdejně PřF Holice byla zavedena na přání zákazníků. Mnozí strávníci požadují k rybě nebo masu pouze zeleninu a nemají zájem o klasickou přílohu. Zákazník zaplatí skutečnou hodnotu stravy nikoliv průměrnou cenu přílohy, jak to bylo u minutek. Nabídku skládaných jídel naleznete na http://www.skm.upol.cz v sekci stravování - jídelníček - výdejna Holice. Skládaná jídla se vydávají v menze 17. listopadu i v menze Neředín, kde jsou velmi oblíbena.
Na objednávku předem je určeno 5 druhů hlavních jídel, kde naleznete i studentský tip.

< Zpět

Pro diskutování na těchto stránkách se musíte přihlásit (jméno a heslo jako na portálu UP).

Letní ubytování pro jednotlivce i kolektivy za výhodné cenyKOLEJNET - připojení studentů UP k internetuInformační server SKM

Kontakty:

Ubytování studentů
Dlouhodobé ubytování studentů - kontakty

Ubytování zaměstnanců, lektorů UP, veřejnosti a krátkodobé pro studenty
tel.: 777 000 202, 585 638 016
hotel@upol.cz  
více...

Stravování
Vedoucí menz SKM UP
tel.: 585 638 020
menza@upol.cz
více...

 

  

Stránka aktualizována: 05. 08. 2015, Vladimír Kubák