Portál  |  STAG  |  e-mail
Náměty a připomínkySuggestions and comments

Náměty a připomínky

8-10-14 10:00:33
Lenka BOBÁČKOVÁ
Studenti ve výdejně RUP + hrášek v jídle
Dobrý den,
jako zaměstnanec pravidelně obědvám ve výdejně RUP,vždy jsem byla víceméně spokojena,ale poté,co byla tato menza zpřístupněna i pro studenty, se situace docela zhoršila. Zvláště teď,když začal semestr,je problém najít místo, natož se najíst v klidu. Nehledě na to, že jako zaměstnanci máme danou půlhodinovou pauzu na oběd a bohužel díky vytíženosti menzy ji často polovinu prostojíme ve frontě, další část hledáme místo, abychom pak ve zbytku času do sebe naházely v rychlosti jídlo a spěchaly zpět na pracoviště. Chápu sice vstřícný krok menzy vůči studentům, ale na druhé straně jsem zde sama studovala a naprosto bez problémů jsem využívala pouze hlavní menzu,která není tak daleko. Myslím si, že výdejna RUP měla zůstat vzhledem ke kapacitě míst pouze výdejnou pro zaměstnance a vyučující, případně důchodce.
Dále bych měla jednu připomínku k jídlům, konkrétně k jejich složení. Často se mi stává, že si objednám jídlo,ve kterém je hrášek,ačkoliv v obsahu jídla není uveden a ani bych ho tam neočekávala. Těch jídel je poměrně dost,téměř všechny zapečené těstoviny a brambory, a vzhledem k tomu, že mně ani kolegyni nedělá dobře na žaludek,máme problém, co si vlastně objednat, abychom tam hrášek neměly. Bylo by možné uvádět ho u složení jídla,případně omezit jeho použivání při přípravě jídla? Někdy mám pocit, že je téměř ve všem..
Děkuji za pochopení
Bobáčková
10-10-14 07:58:24
Dagmar POCHYLÁ
Studenti ve výdejně RUP + hrášek v jídle
Vážená paní Bobáčková,
výdejna RUP byla zpřístupněna studentům UP na základě volné stravovací kapacity. V roce 2013 se zde stravovalo pouze 200 strávníků denně od 11:00 do 14:30 hod. při počtu 130 židlí. Při provedené kontrole ve čtvrtek 9. 10 2014 byl zákazník obsloužen do 5 minut.
Mražený hrášek je zařazován do jídel dle receptur. Budeme se snažit ho uvádět ve složení jídel.
Přeji hezký den.

< Zpět

Pro diskutování na těchto stránkách se musíte přihlásit (jméno a heslo jako na portálu UP).

Letní ubytování pro jednotlivce i kolektivy za výhodné cenyKOLEJNET - připojení studentů UP k internetuInformační server SKM

Kontakty:

Ubytování studentů
Dlouhodobé ubytování studentů - kontakty

Ubytování zaměstnanců, lektorů UP, veřejnosti a krátkodobé pro studenty
tel.: 777 000 202, 585 638 016
hotel@upol.cz  
více...

Stravování
Vedoucí menz SKM UP
tel.: 585 638 020
menza@upol.cz
více...

 

  

Stránka aktualizována: 05. 08. 2015, Vladimír Kubák